Спортният гигант Nike от няколко години е основен спонсор на Бианка

...
Спортният гигант Nike от няколко години е основен спонсор на Бианка
Коментари Харесай

Андрееску към съдията: Трябва да се преоблека, роклята ми е много зле, Nike са виновни

Спортният колос Nike от няколко години е главен спонсор на Бианка Андрееску, само че след вчерашния ден не е несъмнено още какъв брой дълго ще продължи въпросното съдействие. Причината се крие в гневна реакция на канадката по отношение на екипа, с който излезе за откриващия си дуел на Откритото състезание на Съединени американски щати против Хармони Тан.

Веднага след края на загрявката някогашната шампионка от US Open насочи молба към съдията на стола да ѝ разреши да се преоблече, защото заради мощните пориви напразно полата ѝ непрестанно се е вдигала и това я е карало да се усеща некомфортно. 

" Вината не е моя, Nike са отговорни. Тази рокля е толкоз, толкоз зле. Просто се постанова да отида в съблекалните и да се преоблека. Роклята ми е доста зле ", бяха думите на Андрееску към основния съдия. 

Минути по-късно някогашната №4 в света се завърна на корта със заменена екипировка, състояща се от бял топ и сини панталони. След успеха си канадката бе сложена в неуместна позиция, защото трябваше да се оправдае за казаното по-рано по адрес на американската спортна компания.

" Просто ми създаваше стеснение при осъществяването на някои форхенди. Сякаш ми беше дребна. Вятърът също способства за дискомфорта. Със сигурност можех да подбера други думи, с които да обясня обстановката на съдията. Извинявам се на всички, които съм засегнала с думите си. Обичам Nike и се надявам да бъда с тях до края на живота си ", съобщи на конференцията си 22-годишната тенисистка.

bibi ended nike kit designers
Източник: tennis.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР